PUUR REIZEN - Reisbureau Zuid-Afrika, Tanzania, Namibië, Botswana & Costa Rica

Rondreis Tanzania

rondreis Tanzania

1. Rondreis Tanzania 11 dagen: Privé safari door de mooiste wildparken van Tanzania en de paradijselijke stranden van het exotische Zanzibar

Tijdens deze exclusieve privé-safari met Engelstalige gids, bezoeken we de bekendste wildparken van Tanzania en zijn we (naargelang het seizoen) getuigen van de Grote Migratie, zonder twijfel één van de meest indrukwekkende natuurspektakels ter wereld. Na een overgetelijke beleving in de Afrikaanse wildernis, brengen we de laatste dagen van onze vakantie door aan de paradijselijk witte zandstranden van het kruideneiland Zanzibar.  

2. Rondreis Tanzania 12 dagen: The Great Migration en paradijselijk Zanzibar in de meest luxueuze lodges en tentenkampen

Tijdens deze exclusieve all-in privé-safari met Engelstalige gids, bezoeken we de bekendste wildparken van Tanzania en zijn we getuigen van de Grote Migratie, zonder twijfel één van de meest indrukwekkende natuurspektakels ter wereld. De laatste dagen brengen we door aan de paradijselijk witte zandstranden van het kruideneiland Zanzibar. We overnachten in de meest luxueuze lodges en tentenkampen van Tanzania.

3. Rondreis Tanzania 13 dagen: Ontdek Tarangire, Serengeti, Ngorongoro Crater & Zanzibar

Tijdens deze exclusieve all-in privé-safari met Engelstalige gids, verkennen we de bekendste wildparken van Tanzania. We bezoeken een traditionele Masaai stam, maken een mountainbiketocht bij Mto wa Mbu en gaan op safari in Tarangire National Park, Serengeti National Park, de Ngorongoro krater en Lake Manyara. Tarangire National Park, gelegen in de spectaculaire Manyara-regio van Tanzania, is een ontzagwekkend nationaal park dat bestaat uit granieten bergkammen, steppe, baobabbomen en riviervalleien met veel wilde dieren. Het park is met een oppervlakte van bijna 2.600 vierkante kilometer het op zes na grootste park van Tanzania. Serengeti National Park is Afrika’s beroemdste wildpark. Verlies uw hart aan de imposante hoeveelheid wilde dieren, de mooie landschappen en oneindige vergezichten tijdens een schitterende safari. Het park is befaamd omwille van de enorme variatie en overvloed aan wilde dieren, waaronder The Big Five: leeuw, luipaard, olifant, neushoorn en buffel. En niet te vergeten de krokodillen, giraffen, nijlpaarden, cheeta’s, hyena’s, struisvogels, bavianen en 500 vogelsoorten. De Ngorongoro Conservation Area vervolgens is het meest bekend omwille van het rijke wildleven, de prachtige landschappen en zijn archeologisch en geologisch belang. Het is één van de zeven natuurlijke wonderen van Afrika. Eerst dalen we 610 meter af naar het Hof van Eden. Nadien vervolgen we onze weg over de bodem van de krater die voornamelijk bestaat uit grasland en bos, afgewisseld door bronnen, beekjes en het Magadimeer. Lake Manyara National Park is één van de kleinere wildparken in Tanzania en bestaat voor het grootste deel uit water. Het is schilderachtig mooi, ongelooflijk divers en ideaal voor een dagtrip. Gelegen in de centraal-noordelijke regio van Tanzania met Lake Manyara in het oosten en de Manyara Escarpment in het westen, biedt het Lake Manyara National Park adembenemende uitzichten en een grote verscheidenheid aan wilde dieren. Dit kleine park wordt gekenmerkt door een verrassende biodiversiteit en een prachtig landschap van acaciabossen, baobabs, warmwaterbronnen, moerassen en natuurlijk het meer zelf. De laatste dagen brengen we door aan de paradijselijk witte zandstranden van het kruideneiland Zanzibar. We overnachten in de luxueuze lodges en tentenkampen. Tijdens de safari, reizen jullie met een eigen safarivoertuig en chauffeur/gids. Zo beleven jullie de rondreis in alle vrijheid en flexibiliteit. Jullie bepalen zelf om hoelaat jullie vertrekken, waar jullie stoppen en hoelang jullie wegblijven. Onze auto’s hebben extra grote ramen, veel beenruimte, een pop-up roof om rechtopstaand naar de dieren te kijken, oplaadmogelijkheden, een koelkast, ... De gids/chauffeur spreekt vloeiend Engels en deelt met passie zijn uitgebreide kennis over de natuur en de dierenwereld.

Meer informatie over een rondreis Tanzania:

rondreis Tanzania

Interesse in een rondreis Tanzania?
Volg ons ook op Facebook en Instagram.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x