PUUR REIZEN

Reacties

star
star
star
star
star

Het was voor ons een heel nieuwe reiservaring. Afrika was voor ons nog onbekend. Koen heeft alles tot in de puntjes geregeld. Alles was tip top in orde vanaf het moment dat we uit het vliegtuig stapten tot we terug in Zaventem waren…. Zeer mooie locaties en accommodaties, een prachtige ervaring! Het was een geweldige vakantie, perfecte organisatie. Een aanrader! We hadden gerust nog wat kunnen blijven. Alleen al voor de rust en de oorverdovende stilte....om nog maar te zwijgen van de uitzichten en de dieren.....Dank je wel Koen!

Leo & Marianne

star
star
star
star
star

Koen heeft van onze vakantie naar Namibië een droomvakantie gemaakt. We kregen na een goed gesprek snel een eerste offerte. Na het doornemen van alle activiteiten werd hier en daar nog wat gesleuteld aan de reis en kon de reis niet snel genoeg beginnen. Alles wat tiptop geregeld. We werden opgehaald aan de vlieghaven en naar onze Toyota Landcruiser gebracht. Een heldere uitleg wat te doen bij pech en wat administratieve formaliteiten later konden we vertrekken. Via GPS konden we makkelijk van lodge naar lodge. De verscheidenheid van lodges was fijn. Van basic naar luxueus maar steeds met prachtige uitzichten en heel vriendelijk personeel. Tijdens de reis kregen we geregeld een berichtje van Koen of alles naar wens verliep maar alles was uitstekend geregeld. We hebben veel gezien en echt unieke ervaringen gedeeld. Van ochtend en avondsafari’s naar kajakken tussen de zeehonden. Van wandelen over de hoogste duinen van de wereld naar een bezoek aan een vroegere diamantstad. Van woestijnolifanten naar jagende luipaarden over walvissen en dolfijnen. Het zat er allemaal in! Het was prachtig! Het werd een reis om nooit te vergeten! Bedankt Koen voor de excellente service!

Koen S.

star
star
star
star
star

Prachtige reis beleefd in ZA , perfect georganiseerd! Fly & drive, alles verzorgd en zoals in het roadbook. We zouden het zo overdoen, aanrader!

Nathalie Van E.

star
star
star
star
star

Onze rondreis in Zuid-Afrika was top! Een prachtig land met indrukwekkende natuur. Het programma door Koen uitgewerkt, was zeer gevarieerd en de verschillende accommodaties met zorg geselecteerd. We waren grote fan van de luxe safaritenten als uitvalsbasis voor de vele safari-activiteiten. Maar ook de persoonlijke sfeer in de guest houses aan de Indische oceaan zal ons bijblijven. Het imposante Drakensbergen was overweldigend en perfect om onze reis af te ronden. Het was een memorabele reis met dank aan Koen voor de persoonlijke opvolging en het vlotte verloop. Een echte aanrader!

Inge & familie

star
star
star
star
star

3de keer op reis, én 3de keer fantastisch! De reizen die we tot nu toe geboekt hebben (Zuid-Afrika, Botswana en Namibië), waren altijd tot in de puntjes voorbereid dankzij een persoonlijke aanpak van Koen en een zeer duidelijk roadbook die we op voorhand ontvangen hebben. Perfect georganiseerd van begin tot eind, waar ook ruimte is voor eigen spontane activiteiten. Koen is een persoon die écht luistert naar de wensen van de klant en met volle passie een reis voor jou in elkaar steekt, en dat op maat! Als je opzoek bent naar een onvergetelijk reiservaring en even écht genieten, één adres! Na z’n 3 ongelofelijke reizen bij hem, kriebelt het alweer om nog eentje te boeken. Top service!

Simon & Sara

star
star
star
star
star

Koen heeft voor ons 3 reizen georganiseerd: Costa Rica, Zuid-Afrika en Namibië. Telkens waren de accommodaties prima gelegen en prijs/kwaliteit dik OK! 3 keer onvergetelijke ervaringen opgedaan in prachtige landen. Herinneringen voor het leven! Duidelijke offertes en prima opvolging. Steeds snel antwoord bij vragen en leuke tips. Ook de opvang en de bijstand ter plaatse waren steeds top. Koen slaagt er in om in elke rondreis uniek te maken! Wij kijken al uit naar een volgende keer Afrika!

Tim & Brigitte

star
star
star
star
star

Koen organiseerde voor ons al twee reizen : Tanzania en Namibië. Tweemaal was het een geweldige ervaring. Handgepikte droomlodges op de beste locaties. Heerlijke faunaroutes met big 5, idyllische plekjes zonder toeristen, etc. Allemaal zonder zorgen want zorgvuldig gepland, binnen ons budget en onze wishlist…. Wij denken nu al aan onze volgende trip.

Benedict en Veronique Peeters Heymans

star
star
star
star
star

Koen organiseerde ook in 2022 onze reis naar Namibië en Botswana. In 2018 deed hij het al eens een keertje voor Namibië alleen. De reis was opnieuw top! De mooiste en meest exclusieve lodges in twee prachtige, uitgestrekte landen. In Namibië reden we met onze eigen 4x4; in Botswana vlogen we van lodge naar lodge met vliegtuigjes. Alles perfect georganiseerd, uitgebreid roadbook waarin alles dag-per-dag uitgebreid beschreven stond. Als je overweegt om naar Namibië en/of Botswana te reizen, mag je nu stoppen met zoeken. Koen kent het land op zijn duimpje en ontneemt je alle zorgen. Een absolute aanrader!

Joeri & Jochen

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x