PUUR REIZEN - Reisbureau Zuid-Afrika, Tanzania, Namibië, Botswana & Costa Rica

Reacties

star
star
star
star
star

We hebben met volle teugen genoten van onze huwelijksreis die perfect door jullie in elkaar werd gestoken. Met een gerust hart op reis vertrokken en genoten van elke seconde. Wat een prachtig land, wat een leuke excursies en wat een mooie lodges. We vielen elke keer achterover bij aankomst in een nieuwe lodge en werden overal heel warm onthaald. Op locatie nog meerdere activiteiten bijgeboekt en dat was ideaal voor ons - nooit rush ervaren om ergens tijdig aan te komen. Qua bestemming was Swakopmund het minst ons ding, dus ideaal dat we daar een hele dag op uitstap gingen - kajakken tussen de zeehonden en meerijden in de duinen, wat een topdag! Helaas ging onze ballonvaart niet door, maar tal van andere sundowners gedaan en uiteindelijk toch gekozen voor quadride bij Le Mirage. Waren slechts met ons twee + gids, dus was echt ideaal! We hopen zeker ooit nog eens te kunnen terugkeren naar Namibië!! Namibië, November 2023.

Aurélie & Ruwan

star
star
star
star
star

Dankzij Puur Reizen bezochten we prachtige spots. We genoten van een actieve reis die resulteerde in onvergetelijke herinneringen. We kregen steeds heel vlot feedback op eventuele vragen. Het is overduidelijk dat Puur Reizen heel wat ervaring heeft in Namibië, topteam! We verbleven in stuk voor stuk goede lodges waar hygiëne, vriendelijkheid, warme ontvangst (letterlijk en figuurlijk :)),... hoog in het vaandel stonden. Niets aan te merken op de contacten ter plaatse, ook al was het contact daar ter plaatse niet frequent nodig aangezien alles al behoorlijk in detail werd uitgewerkt door Puur Reizen. Namibië is een prachtig land met al even prachtige mensen. Het was een onvergetelijke ervaring om twee weken met 4x4 wagen door een stuk van het land te trekken. Namibië, April 2024.

Bram en Sofie

star
star
star
star
star

Met veel enthousiasme hebben Koen en Sophie ons begeleid om onze mooie roadtrip door Namibië vast te leggen. Ze communiceren vlot en snel. Echt een top service! Alle lodges waren fantastisch! Alles was ook zeer goed geregeld, we hebben nergens problemen ondervonden. Vooral Desert Camp bij Sossusvlei en Onguma Bush Camp nabij Etosha vonden wij geweldig! Na aankomst op de luchthaven stond de chauffeur ons op te wachten om ons naar de eerste accommodatie te brengen. Daar stond ook al onze auto klaar en hadden we een meet and greet met Carlo. Alles verliep super vlotjes! We zijn al enkele keren in Afrika geweest, maar de eerste keer dat we echt zelf hebben rondgereden. Wat een prachtig land en vriendelijke mensen. Je komt elke dag wel weer andere fantastisch mooie landschappen tegen. De wegen zijn op de meeste stukken best wel te doen. Vermoeiend is het zeker als je enkele 100 km's over de gravel moet rijden, maar dat vergeet je meteen als je opeens op de route olifanten tegenkomt! De roadtrip door Namibië is echt een TOP ERVARING! Namibië, April 2024.

Dieter en Jana

star
star
star
star
star

Puur Reizen heeft onze reis prima georganiseerd en we kregen veel informatie. We verbleven bij uitstekende locaties met zeer mooie slaapplaatsen. Tijdens ons reis hebben we fijne en interessante mensen ontmoet. Eenmaal aangekomen in Namibië kregen we een persoonlijke ontvangst ter plaatse met opnieuw uitgebreide informatie. Onze route was prima voor een reis van 13 dagen. Wij hadden nog wel langer willen blijven, er is zoveel te zien en te beleven. Namibië, April 2024.

Paul en Anny

star
star
star
star
star

Ons contact met Puur Reizen is van begin tot het einde zeer prettig geweest. Een reis naar Namibië vergt zeker een goede voorbereiding en met Sophie en Koen hebben wij de juiste mensen hiervoor gevonden. We werden gedurende de voorbereidingen steeds goed geïnformeerd. De accommodaties voldeden volledig aan onze verwachtingen. Uiteraard hebben we bij sommige accommodaties een extra goed gevoel. Vooral Onguma vonden wij fantastisch. De ligging van de lodge met waterhole en het zeer lekkere eten maar bovenal het vriendelijke personeel werden door ons zeer gewaardeerd. Overigens zijn over het algemeen bij alle accommodaties de medewerkers zeer vriendelijk. We hebben de contacten ter plaatse als positief ervaren bij het ophalen en afleveren van de auto. Duidelijke uitleg en een hele goede betrouwbare 4x4. Gelukkig hebben wij onderweg geen assistentie nodig gehad. De route was uitdagend vanwege de staat van de gravelroads. Echter met een goede 4x4 is het prima te doen. Het roadbook, de travelkey app en de gps in de auto en wegenkaart zijn up to date en gemakkelijk in gebruik. De lodges voldeden allemaal aan onze verwachtingen. Namibië is een prachtig land!! Namibië, Maart 2024.

Paul, Veronique en Renske

star
star
star
star
star

We hebben de uitwerking van onze reis door Puur Reizen als super prettig ervaren! Puur Reizen kijkt echt naar wat bij jouw specifieke wensen en behoeften past én houdt hierbij ook rekening met je budget. Ook verloopt de communicatie super snel en gemakkelijk. Elke accommodatie was geweldig! Ver boven onze verwachtingen, goed geregeld en een fijn ‘thuis komen’ na een lange autorit. Het team van Puur Reizen in Namibië verwelkomde ons op een enthousiaste en warme manier. Ze namen echt de tijd om ons alles uit te leggen en met een goed gevoel de weg op de sturen. Ook gedurende de reis reageren ze snel en denken ze met je mee. We hebben ons, als twee meiden, geen enkel moment onveilig of onzeker gevoeld. En dat is zeker te danken aan het lokale team van Puur! We vonden alle bestemmingen prachtig. Swakopmund was lekker om even af te koelen en internet te hebben, maar verder voor ons niet ons hoogtepunt. De Namib desert in het begin en Etosha/ Onguma op het einde waren geweldig! Namibië, maart 2024.

Dee & Lisje

star
star
star
star
star

De uitwerking en opvolging van onze reis was perfect! Alles was duidelijk en zeer gedetailleerd beschreven, de ontvangst bij aankomst was zeer aangenaam en ook tijdens de reis hebben we zowel ter plaatse als op afstand de nodige support gekregen om onze problemen op te lossen. Over het algemeen waren de accommodaties volledig in lijn met onze verwachtingen op één uitzondering na; Grootberg. Alle anderen waren top! Zowel de accommodaties, ligging als de service en vriendelijkheid van het personeel met twee positieve uitschieters: Doro Nawas en Ongava private game reserve! Bij ons vertrek uit Windhoek hadden we problemen met de GPS en tijdens onze reis hebben we een platte band gereden. In beide gevallen werden we uitstekend ondersteund door de lokale ploeg. Het was een prachtige ervaring, waar we een uitstekende balans hadden tussen prachtige unieke landschappen, mooie parken en een lieve lokale bevolking, lekker eten, … Alle ingrediënten voor een geslaagde reis. Zeker een aanrader! Namibië, Maart 2024.

Carine en Ives

star
star
star
star
star

De aanpak door Puur Reizen was zeer persoonlijk met veel ruimte voor aanpassen naar persoonlijke wensen. We hadden een zeer aangenaam contact met Sophie. We verbleven in stuk voor stuk prachtige lodges met geweldig personeel, met zeer goede service ter plaatse. We waren ook erg onder de indruk van het heerlijke eten. De contactpersoon ter plaatse gaf zeer nuttige tips. We hebben zelf weinig beroep moeten doen op bijstand/hulp, maar in de weinige gevallen waren de contactpersonen zeer reactief en konden ze snel voor een oplossing zorgen. De volgorde van bestemmingen was perfect. De routes waren in de meeste gevallen heel mooi. Gravelbanen storen absoluut niet. Integendeel, de weinige asfaltwegen van Sossusvlei naar Swakopmund en van Etosha naar Windhoek waren eerder eentonig en minder ‘entertainend’. De overige gravelroutes waren adembenemend, ook al waren ze vooral in Damaraland erg hobbelig. We willen jullie bedanken voor het samenstellen van een droomreis! We hebben prachtige landschappen en indrukwekkende dieren gezien. Om nooit te vergeten. Namibië, maart 2024.

Kevin & Alissia

star
star
star
star
star

Puur reizen weet duidelijk waar ze mee bezig zijn en de ervaring toont in alle aspecten van de voorbereiding. Blijf zo verder doen. PS. De applicatie met overzicht was een zeer handige tool. Het contact met Koen voor aanvang van de reis verliep altijd vlot en was zeer duidelijk. Lokaal werden we goed opgevangen door een medewerker van Puur reizen die samen nog eens door alle belangrijke informatie liep. Alle accommodaties waren 1 voor 1 uitstekend. Allemaal uitgebaat door zeer vriendelijke mensen en zeer behulpzaam personeel. Elke locatie waar we kwamen werden we opnieuw verrast door een unieke once in a lifetime stay. Karongwe river lodge was voor ons beide een on te evenaren hoogtepunt dat ons deed nadenken over welke locaties dit ooit nog gaan overtreffen. Pezulu Tree house was de boomhut waar Alexander zijn leven al van droomt en Hluhluwe bush camp was voor Ellis het summum van wat een Glamping kan bieden. Ardmore guest house bood een gezellige al round ervaring en hier raden we alle gasten zeker de Winetasting aan. Als we dan toch kritisch moeten zijn vonden we St. Lucia ecolodge het minste verblijf. Alles was proper en goed geregeld, maar dit kwam dicht bij een meer luxe resort dat je verwacht in toeristische badsteden. Om af te sluiten vermelden we graag dat het totaal plaatje 1 is om nooit te vergeten en dat we uitkijken naar onze volgende reis met puur reizen. Zuid-Afrika, maart 2024.

Ellis & Alexander

star
star
star
star
star

Alles was prima geregeld. Het was een mooi en afwisselend programma. Top! Hoogtepunten voor ons waren Cederberg , Robertson, Franschhoek, Knysna, Tsitsikamma en ook Vida Nova waren bijzonder goed. Zuid-Afrika, maart 2024.

Leon & Debby

star
star
star
star
star

De uitwerking door Puur Reizen was meer dan duidelijk, de opvolging was zeer correct te noemen. We verbleven in zeer mooie hotels, de keten van de Boëna Hotels was zeer goed, met een zeer goede kaart, lekker eten. Nayara Tented Camp was.... amper woorden voor, zeer mooi, TOP! Contacten en bijstand ter plaatse waren dik in orde, alles op tijd, stipt, goede uitleg ter plaatse van de lokale man, bij een probleem ook zeer snel een oplossing. Onze route en ervaring waren prachtig! 5 op 5!! Costa Rica, februari 2024.

Tom & Marjan

star
star
star
star
star

Onze reis werd vooraf in detail met Koen besproken zodat hij nadien aan al onze wensen invulling kon geven. We ontvingen een prima reisbeschrijving. De opvolging op voorhand en ter plaatse was perfect. Onze reis naar Tanzania was fantastisch: prima gelegen en erg luxueuze accommodatie, persoonlijke opvolging, zeer kundige en fijne gids/chauffeur. Hele mooie route en prima game drives, top geregeld! Tanzania, februari 2024.

Bram

star
star
star
star
star

Onze reis naar Namibië zat heel goed in elkaar. Vanaf de aankomst in Windhoek tot het vertrek in Windhoek konden we heel gemakkelijk reizen met de Travelkey en de kaart van Namibië die ons werd gegeven, de gps had niet altijd ontvangst of bereik, maar we geraakten steeds op onze bestemming. Bij elke Lodge waar we aankwamen waren we onder de indruk. Telkens hele mooie plaatsen, vriendelijke mensen, heel proper elke keer opnieuw. Zou ze allemaal aanraden aan wie door Namibië reist. Bij aankomst hadden we de chauffeur, een heel vriendelijke man. In 'The elegant Guesthouse ' ontving Maxie ons. Zij heeft met ons alles goed besproken, het hele traject met daarbij ook nog extra tips waar we eens moeten/kunnen stoppen. Voor de rest van de trip hebben we het met de travelkey en de kaart kunnen redden op ons eentje. Wij hadden een heel mooie, adembenemende reis! We hebben zo genoten als gezin van dit prachtige land. De route was zo goed uitgestippeld. Bij iedere aankomst in de lodges waren we zo verbaasd van hoe mooi het keer op keer was. Aankomen in the middle of nowhere, maar keer op keer prachtige accommodaties. Dankzij jullie hebben we ook alles dat je moet zien in Namibië gezien. Onderweg wel altijd iets te zien, bergen, rotsen, duinen, dieren kortom fauna en flora. Elke bestemming hadden we een activiteit op het programma. De ballonvaart in de Namib-woestijn was er één van, adembenemend, prachtig! Kayakken tussen de zeehonden in Walvisbay. En dan onze laatste dagen in Etosha en Onguma heerlijk om de dieren te spotten! Prachtige zonsondergang, mooie sterrenhemels! We kunnen blijven doorgaan hoe heerlijk het was! Het is zeker een aanrader en vooral om dit te doen met Puur Reizen, zo goed georganiseerd! Namibië, januari 2024.

Frederik en familie

star
star
star
star
star

Sophie en Koen, wat hebben wij een fantastische reis gemaakt dankzij jullie! Na één telefoontje wisten jullie perfect wat we wilden: prachtige natuur, afwisseling, mooie lodges... dus het werd Namibië. Alles hebben jullie waargemaakt en dat zelfs slechts 2 weken voordat we wilden vertrekken. Top geregeld! De accommodaties waren adembenemend mooi, telkens opnieuw.... We vielen van de ene verbazing in de andere! We werden overal met open armen ontvangen, te beginnen op de luchthaven. Onze jeep stond klaar, we kregen een duidelijke uitleg over de weg die we gingen afleggen, we kregen nog tips, de mogelijke 'valkuilen'.... Het personeel in de verschillende lodges was super vriendelijk en heel behulpzaam. We legden heel wat kilometers af, maar wat was het mooi onderweg! De route was heel goed uitgestippeld. We hadden absoluut nog langer willen blijven.... Dikke merci!! Namibië, November 2023.

Jan, Mariska en kinderen

star
star
star
star
star

Dag Koen, we zijn terug thuis! Deze middag terug gaan werken… dat was iets minder.. We willen graag laten weten dat we een Super leuke vakantie gehad hebben. We hebben echt genoten, een enorme ervaring rijker. Zoveel moois gezien; indrukwekkend allemaal; de prachtige natuur, enorme vriendelijke mensen, de sfeer, de omgeving en de prachtige dieren (de dieren waren voor mij persoonlijk het hoogtepunt). Enorm impressionant om de big 5 te zien in de vrije natuur. We willen jou en Sophie bedanken! Onze reis zat heel goed in mekaar. Precies wat wij wilden. De herinneringen zullen blijven...

Ginny & Yves

star
star
star
star
star

Dag Koen & Sophie, Bij deze wil ik jullie bedanken voor de vlekkeloze organisatie van onze reis. Het was fantastisch! Voor herhaling vatbaar! Zuid-Afrika & Botswana, December 2023.

Jill & Rita

star
star
star
star
star

De uitwerking van onze reis werd tot in de puntjes verzorgd en er werd heel goed rekening gehouden met onze persoonlijke wensen. We verbleven in prachtige en stijlvolle hotels en safari lodges. Echt alles klopte! We hadden gelukkig maar geen nood aan bijstand ter plaatse, maar het was heerlijk om 's avonds laat opgehaald te worden van het vliegveld. De route klopte van het begin tot het eind. De aantal dagen per locatie waren precies goed bepaald, de afstanden waren niet te groot, kortom relaxed reizen, en overal warm welkom! Zuid-Afrika, December 2023.

Daan & Carola

star
star
star
star
star

Puur Reizen heeft goed geluisterd naar onze wensen en was altijd beschikbaar om te sparren. De uitwerking van de reis was overzichtelijk en mooi weergegeven. De geselecteerde accommodatie was fantastisch. De lodge was subliem, er werd heerlijk eten geserveerd, iedereen was erg vriendelijk en het voelde intiem aan. Wij hebben vrijwel geen bijstand nodig gehad. Ik heb 1x contact gezocht via Whatsapp vroeg in de ochtend en ik kreeg direct reactie. Dat was erg prettig. Onze ervaring met Puur Reizen is zeer positief. Wij kregen het gevoel dat Puur Reizen veel ervaring had met reizen in Zuid-Afrika en daardoor de mooiste plekjes en lodges wist te vinden. Wat wij ook erg fijn vonden is dat de communicatie goed verliep. Zuid-Afrika, December 2023.

Merle & Abel

star
star
star
star
star

De organisatie van onze reis naar Namibië door Puur Reizen was onberispelijk. Ondanks de korte voorbereidingstijd wist het team onze wensen en budget perfect te vertalen in een op maat gemaakt programma. Al snel na onze eerste contactaanvraag op zaterdag, werden we telefonisch benaderd om onze ideeën te bespreken. Binnen drie dagen lag er een gedetailleerd reisvoorstel voor ons klaar, met verschillende opties die naadloos aansloten bij onze verwachtingen. De accommodaties waren een schot in de roos: een mix van luxe en avontuur, precies zoals we hadden voorgesteld, binnen ons budget. Enkele verblijven waren ware pareltjes, uitblinkend in luxe, originaliteit en functionaliteit. De ondersteuning ter plaatse was eveneens uitstekend. Zowel bij de autoverhuur als gedurende de reis werden we goed begeleid, met nuttige tips die onze ervaring verrijkten. De route die we aflegden was adembenemend. Vanuit Windhoek trokken we door de Kalahari naar Swakopmund, via Sossusvlei, en vervolgens langs Twijfelfontein, Etosha en de Erongo Mountains terug. Elke etappe onthulde een nieuw, prachtig stuk van Namibië, waardoor de reis een aaneenschakeling van onvergetelijke momenten werd. Achteraf gezien was deze route voor ons de perfecte opeenvolging van ervaringen. Namibië, november 2023.

Jan & Inge

star
star
star
star
star

Uitstekend georganiseerd, we hadden een prachtige reis! Raodboek was handig, soms wel wat dubbele verwoording oa in Engels en Nederlands Accommodatie was uitstekend, toppers waren Onguma The Fort, Etosha Oberland, Doro Nawas en Kwessi Dunes. Spitzkoppe was heel mooi maar daar was een beetje weinig personeel. Minste vonden we Desert Hills: ruime, nieuwe lodges maar ontbreekt sfeer en ziel. Bijstand en ondersteuning ter plaatse was uitstekend, we werden goed geholpen bij gebroken ruit door onze persoonlijke tourconsultant. De route en onze ervaring was prachtig, een absolute aanrader! Namibië, November 2023.

Dirk, Karen en kinderen

star
star
star
star
star

De uitwerking door Puur Reizen was prima, helemaal zoals we gevraagd hadden, met een heel snel en proactief contact. Alle accommodaties voldeden aan onze verwachtingen. Alles was prima georganiseerd en contacten ter plaatse werden van tevoren gecommuniceerd. Onze reis was helemaal (én beter zelfs) zoals we het hadden voorgesteld! Namibië, oktober 2023.

Niels en Hanne

star
star
star
star
star

Uitwerking en opvolging door Puur Reizen was zeer goed en correct. Ik kreeg steeds snelle reactie en feedback en had een goed persoonlijk contact met Koen. Alle geselecteerde accommodaties voldeden 100% aan mijn verwachtingen. Ook de camping dagen waren een aangename en avontuurlijke beleving De gids was ongelofelijk bekwaam en onderlegd dankzij zijn uitgebreide expertise. Mijn 18-daagse route en de ervaring waren compleet! Namibië, oktober 2023.

Raf

star
star
star
star
star

Onze reis was perfect uitgewerkt in samenspraak met onze wensen qua budget en accommodaties. Sophie en Koen hebben een paar keer contact opgenomen om alles door te nemen. Wij hebben al heel veel gereisd, maar nog nooit zijn wij zo goed begeleid door een reisorganisatie. Door deze ervaring kunnen we zeggen dat door Puur Reizen wij een TOP reis hebben gehad. Daarvoor een heel grote dank! In samenspraak hebben wij onze accommodaties gekozen. Ze waren allemaal schitterend gelegen en de meeste voorzien met een waterhole, zoals we gevraagd hadden. Koen stelde een bepaalde lodge voor wat niet onze eerste keuze was. Hij bleef toch wat aandringen en hebben dan toch toegehapt. Maar....het was AMAZING....we hadden er nog een nacht langer kunnen blijven. Bedankt Koen om ons toch te overtuigen. Wij reisden met een zeer ervaren gids Tim door Namibië en hebben alles met hem ter plaatse besproken. Hij kende ieder spoor van de dieren en kende alle boeiende plekjes. Door de gids hebben we veel kennis opgedaan van Namibië en de dieren. We genoten van een klassieke route die een perfect beeld gaf van Namibië. Namibië, Oktober 2023.

Malika & Herman

star
star
star
star
star

We genoten van een zeer gevarieerde reis met voldoende afwisseling en aantal overnachtingen.... het was perfect in balans. De geselecteerde accommodatie vonden we prima, op één bestemming na. Contacten ter plaatse verliepen perfect en hebben gelukkig geen enkel noodgeval/nood aan bijstand gehad. De uitgestippelde route en ervaring waren prima; het aantal kms per dag en de routes waren prachtig. Nog een laatste persoonlijke tip voor de terugrit naar Johannesburg vanuit Drakenberg. Dit is een iets langere route maar het Golden Gate Highland Natural Park doorrijden en een lunch meepikken in het stadje Clarense loont echt de moeite! Zuid-Afrika, Oktober 2023.

Annick, Liam en Imane

star
star
star
star
star

We hebben een supermooie reis gehad en ervan genoten! Jullie organisatie was heel goed, een dikke pluim. Weersomstandigheden en natuurelementen zijn nu eenmaal onvoorspelbaar! We hebben heel veel bijgeleerd over het land, de cultuur, de extreme contrasten en de vriendelijke bevolking! Zuid-Afrika, Oktober 2023.

Hubert, Lydia, Jan en Giselle

star
star
star
star
star

De reis werd tot in de puntjes uitgewerkt. Sophie en Koen waren erg reactief bij extra vragen of wanneer we aanpassingen vroegen. Het roadbook was ook erg uitgebreid met telkens voldoende informatie, uitgestippelde wegbeschrijvingen en tips voor tijdens de reis. De geselecteerde safaritenten en lodges waren bijna allemaal volledig ons ding. Het ging van soms iets meer basic naar luxueus en uniek. (Alleen madisa camp vonden we ietsjes minder ons ding doordat de safaritent toch wat verouderd was: scheurtjes, niet volledig dicht te ritsen. De uitbaatster vonden we ook iets minder vriendelijk. Het personeel zelf was wel erg vriendelijk en gastvrij). Verder waren we erg tevreden over alle overnachtingen. De toppers voor ons waren King Nehale en Onguma Tented Camp natuurlijk. Telkens ook goede service bij de lodges, iedereen stond steeds klaar voor ons. Het eten was ook telkens erg lekker. Carlo gaf goede tips en uitleg, Chantelle van de autoverhuur was ook erg vriendelijk en stond ons bij waar nodig. In de lodges was het personeel heel vriendelijk en gastvrij. Super fijne reis. Leuke afwisseling tussen natuur en wildlife, zoals wij het zelf het liefste hebben. Swakopmund was qua locatie zelf iets minder ons ding dus hier zouden we misschien niet opnieuw twee nachten verblijven (wel een erg mooi hotel!), maar we hebben hier wel een super toffe dolfijn cruise gemaakt en heel lekker gegeten (in The Tug :-)). Madisa Camp was misschien iets te basic voor onze persoonlijke voorkeur en in deze regio zouden we ook eerder maar één nacht verblijven. De andere verblijven waren prachtig, het een iets gewoner dan het andere. Uitschieters waren voor ons Onguma en King Nehale. We wilden hier echt niet meer vertrekken ;-) Alleszins heel erg bedankt voor de moeite om deze topreis voor ons uit te werken, het zat echt heel goed in mekaar en is wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar! Namibië, September 2023.

Julie en Ben

star
star
star
star
star

Wij waren aangenaam verrast met de goed gedetailleerde uitleg die we vooraf kregen. Tijdens de reis zelf werden we meerdere keren gevraagd of alles ok was. Dus een uitermate correcte en fantastische opvolging van onze vakantie. Elke locatie waar we verbleven, was uniek en helemaal in orde. De ene na de andere ontvangst was telkens héél vriendelijk. Elke dag was het ontbijt en/of avondeten lekker en voldoende. Elke locatie was er een vriendelijke en correcte bediening. Het was een onvergetelijke ervaring van begin tot einde. Zeker een aanrader voor mensen die iets willen zien in Zuid-Afrika. niet voor zonnekloppers die enkel aan het zwembad willen uitrusten ;-) Het was een heel gevarieerde en avontuurlijke reis. We hebben er met volle teugen van genoten! Zuid-Afrika, September 2023.

Erwin, Sarah en Lyssa

star
star
star
star
star

Om te beginnen: we hebben een prachtige reis achter de rug en dat is de mening van ons voltallige gezin!! Wat een prachtig land, van vergezichten, tot dieren, mensen en hun relaxe zelf, de kleine lodges, .... En niet alleen de ogen worden verwend maar ook de andere zintuigen : van imposante stiltes, tot lekker eten, tot koude zeewinden en zalige briesjes. Top !!!! Op de uitgestippelde route was helemaal niets op aan te merken. De eerste week stond in het teken van landschappen en dieren aan de Atlantische oceaan, hebben we een aantal keer behoorlijk gerild maar dat is een detail. De mola mola cruise vond ik een echte aanrader: dieren in overvloed, bijzonder vriendelijk personeel, zalig verwend met leuke verhalen, bubbels en oesters à volonté. In Swakopmund zijn we gaan eten in ocean cellar (leuk, met live muzikanten!) en Getty 1905 (maar dat zou ik niet opnieuw doen). De 2de week stond dan in het teken van safari en daar zijn we in overvloed verwend (cheeta's die springbokken aanvallen, leeuwen aan het zonnen, 40 olifanten tegelijk in een waterpoel, you name it

Lies, Steven en kinderen

star
star
star
star
star

De uitwerking was prima, Sophies en Koens kennis van Namibië en adviezen hebben ons goed geholpen om snel te kunnen beslissen. Ook hun snelle antwoorden hebben ons verrast :-) De meeste accommodaties waren top! Hier en daar waren de faciliteiten van de lodges wat minder, maar overal zijn we heel tevreden. Wat vond je van de contacten en bijstand ter plaatse? Ondanks een aantal issues met toch redelijk wat tijdverlies heeft het team ter plaatse telkens direct geantwoord en geprobeerd heel snel de issues te verhelpen. Heel vriendelijke mensen trouwens. Voor ons was de route heel goed. Deze kwam overeen met wat we op voorhand in gedachten hadden. Namibië, september 2023.

Kristof en Tiffany

star
star
star
star
star

De uitwerking van onze reis en de opvolging door Puur Reizen was geweldig, de voorbereiding op maat, mogelijkheden van hotels binnen prijsrange, alles was top! De voorgestelde accommodatie bestond uit zeer goede keuzes, veel comfort, goed gelegen, vaak fijne begeleiding ter plaatse. Alles was sfeervol en betaalbaar. We genoten van zeer goede lokale service met immer vriendelijke mensen. De route en onze ervaring was geweldig, avontuurlijk, gevarieerd en juist! Zuid-Afrika, Augustus 2023.

Benedict en Jules

star
star
star
star
star

Hello Koen en Sophie, Wij zitten nu in de laatste lodge Ai Aiba painted lodge, dus neem ik even de tijd om jullie wat feedback te geven van onze reis. Vooreerst wil ik jullie bedanken voor deze prachtige reis waar alles top geregeld was en we nergens problemen hebben ondervonden. Allé buiten een gebarsten voorruit en 1 platte band, maar dat is hier niet ongewoon blijkt mij. Vriendelijke groeten en nog eens een welgemeende bedankt, mijn dochter heeft de reis van haar leven gehad. Namibië, september 2023.

Alexis en Anaïs

Dag Koen en Sophie, Wij zijn nu een dikke week terug van misschien wel de mooiste reis die we ooit gemaakt hebben. Als ervaren reizigers (hebben toch al meer dan 30 landen op ons conto staan) is dit best wel een strigente uitspraak. Niettemin is deze volledig gemeend. Het land een variabel, wijdst, uitgestrekt landschap bestrooid met de coolste dieren (die je zomaar onderweg tegenkomt) en onder een stralende zon. Rondrijden in Namibië is dan ook hemels (al moet je de hobbelige wegen wel meenemen als onderdeel van de charme). De bevolking is vriendelijk, behulpzaam en stipt (misschien een overblijfsel van de Duitse gründlichkeit.) De lodges zijn subliem en luxueus, het eten veel en lekker. Dit stond soms wel in pijnlijk en schrijnend contrast met de droogte en de daarmee gepaarde armoede van de inwoners van het land. Niettemin beseft de bevolking dat toerisme een belangrijke economische sector zal worden/is, waardoor wij ons nooit onveilig hebben gevoeld. Wij kunnen deze reis volledig aanraden aan iedereen die graag zelf rondrijdt, toch een beetje avontuur wilt en vooral de nadruk legt op de mooiste landschappen van de reis. Wij hebben echt heerlijk genoten! Dank je wel om zo'n reis op onze maat en onze snelheid (reizen met een kindje blijft toch anders dan reizen zonder kinderen) op te stellen. Voor reizen naar Afrika gaan we absoluut terug beroep op jullie doen. Namibië, augustus 2023.

Bart en Katrien

star
star
star
star
star

Nogmaals hartelijk dank voor jullie voorbereiding, flexibiliteit, de opvang en organisatie ter plaatse en voor de enthousiaste en gemotiveerde gids. We zijn zeer tevreden over ons avontuur. Namibië, augustus 2023.

Familie De Backer

star
star
star
star
star

Koen en Sophie weten waarover ze spreken en zijn vlot bereikbaar De persoonlijke voorbereiding door Puur Reizen en de professionele begeleiding door de contactpersonen ter plaatse zorgde voor een nagenoeg volledige ontzorging. Hierdoor konden wij ons ten volle focussen op het genieten van onze vakantie. Wij vonden dit fantastisch ! Namibië is een fantastisch land. We hebben er een unieke vakantie beleefd. De uitgestippelde route voldeed perfect aan onze verwachtingen Een dikke chapeau en welgemeende dankjewel dus. Namibië, augustus 2023.

Tim en Inge

star
star
star
star
star

De opvolging en uitwerking van onze reis was TOP! We vonden het heel goed uitgewerkt en gemakkelijk om te volgen. Goed bereikbaar wanneer er dingen moesten worden aangepast op het laatste moment. We willen graag de tip meegeven om in de beschrijving te zetten hoeveel op voorhand we bepaalde activiteiten best reserveren. Soms stond het er in, maar bijvoorbeeld voor ‘Robben island’ in Kaapstad niet. De geselecteerde accommodatie vonden we over het algemeen zeer goed, we werden altijd warm ontvangen en kregen altijd veel informatie over wat we konden doen. Contact en bijstand ter plaatse waren super! We konden Koen altijd vlot bereiken, zelfs wanneer hij zelf op gamedrive was ;) De route was super! Umhlanga zouden wij weglaten (en dan liever een extra dag in Drakensberg). Alle andere plaatsen waren super! Over het algemeen zijn we zeer tevreden van de ervaring, we hebben een prachtige reis gehad en hebben volop genoten van Zuid-Afrika! Zuid-Afrika, juli 2023.

Simon & Elien

star
star
star
star
star

Het was voor ons de eerste keer dat we Afrika bezochten (op Marrakech na). Het was een onvergetelijke reis. We zijn enorm tevreden over ons reisschema. Perfect. Alles was op en top geregeld. Enkel het verblijf in Madisa Camp viel tegen. Het was er té fris om in de Namibische winter in open lucht met koude wind te douchen. Hierover had Puur Reizen ons beter kunnen informeren. Op zich was het fantastisch dat de camping volledig zelfvoorzienend is. De dame die de auto regelde voor ons was prima. Ze gaf heel goede uitleg. Carlo was echt top! Hij legde heel de route heel nauwkeurig uit en gaf bruikbare tips. En hij begon zijn uitleg met de belangrijkste vraag ever nl. “Zijn jullie al eens in Afrika of Namibië geweest?” Geweldig! De afstanden waren perfect overbrugbaar en het aantal overnachtingen was heel goed: voldoende tijd om alles te zien en te bekomen van de Namibische wegen ;-) Namibië, juli 2023.

Heidi & Patrick

star
star
star
star
star

Ondanks de late beslissing door ons (april 2023) zijn Koen & Sophie er alsnog in geslaagd een fantastische 14-daagse rondreis op maat door Namibië voor ons uit te stippelen! Het was voor ons de laatste familiereis met onze beide dochters en daarom zijn we Koen & Sophie ook dankbaar dat het zo laat nog gelukt is om deze reis voor ons samen te stellen! De lodges waren stuk voor stuk geweldig tot soms zéér luxueus, nu eens kleinschalig, dan eens wat groter, maar telkens op schitterende locaties met adembenemende uitzichten. We hadden Koen & Sophie gezegd dat er variatie mocht zitten in het niveau van de lodges maar telkens werden onze verwachtingen overtroffen! Het eten en de vriendelijkheid van het personeel was ook telkens super! Bij aankomst zijn wij naar onze eerste lodge gebracht waar we een goede briefing hebben gekregen van de reis. De volgende morgen werd onze huurwagen (Toyota Hilux) ter plaatse gebracht en kregen we uitvoerig uitleg. Een schitterende wagen met goede banden (wij zijn niet lek gereden :-)) en ook de inlevering op het einde van de reis verliep zeer vlot + transfer naar de luchthaven. Wij zijn uitermate tevreden van de uitgestippelde route voor deze 14-daagse rondreis. De reis ging van Windhoek naar Sossusvlei in het zuiden, Swakopmund aan de kust, vervolgens via Spitzkoppe, Twyfelfontein en Damaraland naar Etosha NP in het noorden om ten slotte via Timbila terug af te zakken naar Windhoek. Het overgrote deel van de reis (naar schatting 2.000 km van de 2.600 km) hebben we op gravelroads gereden en dat was echt fun! Er was ook een goede afwisseling (zoals gevraagd) tussen 1x overnachten en een aantal keer 2x overnachten op dezelfde plaats. Namibië zal ons bijblijven als het land met adembenemende landschappen, wondermooie zonsondergangen, plezier op de gravelroads, spotten van wildlife tijdens leuke game drives, fantastische lodges op pittoreske locaties, lekker eten, een warme gastvrijheid van de bevolking en een zeer aangenaam winterklimaat! Namibië, Juli 2023.

Ben, Tine, Julie & Lauren

star
star
star
star
star

Beste Koen en Sophie, Hartelijk dank om voor ons de meest fantastische reis ooit te organiseren. Het reisplan was perfect uitgestippeld zoals wij het wilden, geen te lange afstanden tussen Verblijven en overal minstens 2 nachten om ten volle van elke plek te genieten. Er zat zoveel variatie in onze reis, op elke plaats was de natuur zo anders. De beelden staan op ons netvlies gebrand want foto’s kunnen de schoonheid amper bevatten. De lodges waar we verbleven waren schitterend, de ene nog mooier als de andere. Overal persoonlijke service , attentie voor detail en smaakvolle inrichting. Mensen waren zeer vriendelijk en behulpzaam. Het eten was lekker en we proefden vleessoorten die we nooit eerder hadden gegeten. Voor Ina deden ze hun best een vegetarische optie te voorzien. Patrick was in de wolken over de wijnen! Op elke plaats hebben we meegedaan aan 1 of meerdere activiteiten en hebben zoveel geleerd over Namibië, de geologie, de dieren en geschiedenis … Ik was wat bang over het rijden maar dat is echt goed meegevallen. We hebben jullie raad opgevolgd en alles is perfect gelopen. De sterrenhemel was adembenemend en zoals je de sterren en planeten kon zien was prachtig. We waanden ons op een andere planeet en hebben genoten van deze onvergetelijke reis. We zullen nog terugkeren! Namibië, Juli 2023

Kristel, Patrick en Ina

star
star
star
star
star

De uitwerking van onze reis verliep zeer vlot. Startende van een eerste voorstel konden we dit aanpassen naar onze eigen voorkeuren. De geselecteerde accommodaties waren steeds zeer goed gelegen voor de bezoeken, en van prima kwaliteit. Zoals we gewoon zijn van bij Puur reizen verliep alles supervlot: de transfers naar de nieuwe bestemmingen en waar gewenst bezoeken met top gidsen. Peru is een magische bestemming. Het was voor ons opnieuw een fantastische reis ervaring! Ingrid & Frank, Peru, Juli 2023.

Ingrid & Frank

star
star
star
star
star

Onze reis was tot in de puntjes voorbereid. Het was duidelijk dat Koen & Sophie reeds de nodige ervaring hadden m.b.t. de bestemming & gekozen accommodaties, wat het hen mogelijk maakte een rondtrip op te stellen die perfect voldeed aan onze verwachtingen. Ze antwoordden bovendien ook telkens zeer correct en snel op alle mogelijke vragen. Het roadboek bevatte zeer veel nuttige informatie en heeft ons goed geholpen doorheen de reis. De reis was voldoende uitgestippeld, maar tegelijkertijd werd toch voldoende vrijheid gegeven om nog eigen invulling aan de dagen te geven, waar het merendeel van de benodigde info in het roadboek stond. De ene accommodatie nog prachtiger dan de andere, met telkens iets unieks. Een mooie variatie tussen luxe & budget -perfect zoals gevraagd- maar zelfs de meer budget opties waren telkens zeer goed uitgerust en op prachtige locaties. Het eten was telkens van zeer hoge kwaliteit, het was nooit te druk en bij iedere overnachting voelde je dat je op een erg speciale locatie was in the middle of nowhere met toch telkens al het comfort dat je je maar kon wensen. De ontvangst bij aankomst was zeer warm & efficiënt, we werden geholpen voor het kopen van een simkaartje en afhalen van geld, de transfer naar de auto verliep zeer vlot. Voordat we vertrokken met onze auto werden gingen we samen nog eens door de route met een lokaal contact, die nog enkele nuttige tips meegaf alsook een gemarkeerde kaart van Namibië en een fauna & flora boekje dat erg nuttig bleek doorheen de trip! Doorheen de trip hadden we ook contact met een persoonlijke travel consultant die goed op de hoogte was en zo snel & correct op onze vragen kon antwoorden. Je moet in Namibië geweest zijn om de schoonheid ervan volledig te vatten. Zelfs de ontelbare mooie foto's & video's kunnen de schaal van de landschappen niet vatten. De uitgestippelde route was gevarieerd en zorgde ervoor dat je zoveel mogelijk van de vele highlights die het land te bieden had kon meepikken. Omdat Koen & Sophie de bestemming door & door kenden, hadden ze ook perfect kunnen inschatten hoelang je idealiter doorbrengt op iedere locatie. Uiteraard moet je veel tijd doorbrengen in de auto om heel het land te doorkruisen, maar het rijden door de prachtige landschappen in een erg comfortabele 4x4 verveelde nooit.

Margot & Vincent

star
star
star
star
star

We hebben het tijdens onze reis heel goed gehad, nergens problemen. Alles verliep vlekkeloos! Bart vond het rijden op de gravelwegen tof. Sommige locaties sprongen er echt uit. Wij vonden onze 3 laatste locaties het leukst, daar was het zelfs jammer dat we er maar 1 nacht verbleven, aan de andere kant hebben we ze zo ook meegemaakt natuurlijk. Le Mirage vond ik geweldig. Zowel ligging als kamer. Bij Grootberg lodge hadden we pech dat de stroom daar was uitgevallen. Geen licht, geen WiFi, lauw eten, geen douche Hoort er ook bij in Afrika, natuurlijk.

Marieke, Bart & dochters - deel 2

star
star
star
star
star

We vonden de volgorde van onze reis heel goed. We zouden het niet andersom gewild hebben. Alle accommodaties waren heel tof en hadden allemaal wel iets anders wat er leuk aan was, zowel of de ligging of de accommodatie zelf. 4 locaties sprongen er echt uit qua ligging of inrichting. Het eerste contact met Carlo was heel aangenaam, duidelijke en eerlijke uitleg. Auto overhandiging ook. Achteraf hebben we niet voor bijstand (gelukkig) moeten vragen, maar zijn er zeker van dat dit dan ook goed opgevolgd zou worden. De route vonden we ideaal, ook het aanbod van de activiteiten waar we ter plaatse uit konden kiezen was oke. Indien we 2 dagen meer hadden kunnen blijven, zou dat op sommige locaties interessant zijn geweest om een nachtje langer te verblijven. Maar dat was een eigen keuze. Marieke, Bart & dochters. Namibië, juli 2023

Marieke, Bart & dochters

star
star
star
star
star

Onze reis naar Costa Rica was fantastisch! Wat een mooi land met prachtige natuur alom. Zoveel schakeringen van groen zagen wij nooit en ook de exotische dieren en planten in felle kleuren zijn zo mooi. Dit land heeft alles, de prachtige desolate stranden van de onstuimige oceaan, de warme Caribische zee met daarnaast het regenwoud. Het nevelwoud in de bergen niet te vergeten, zoveel pracht. We hebben er enorm van genoten. Puur Reizen heeft onze verwachtingen alweer overtroffen en heeft de mooiste plekjes voor ons uitgekozen. De laatste bestemming was een klein paradijs op aarde, weg van alles en dicht bij de natuur en de oceaan. De binnenlandse vlucht van Puerto Jiménez naar San José was een perfecte afsluiter. Zo mochten we al dat moois nog eens van boven aanschouwen. De honderden foto’s selecteren wordt nog een hele job

Inge & Filip

star
star
star
star
star

Wij zijn terug thuis van onze geweldige reis. Het was heel goed uitgestippeld en de accommodaties waren prijs-kwaliteit echt top! We hebben de Big 5 meermaals kunnen spotten en de safari's waren echt heel fijn! Daarnaast hebben we ook de nodige rust gehad, dus de planning was niet te hectisch. Onze laatste 3 dagen in Berghouse en Cottages waren echt zalig. Heel goed idee van u Koen om daar onze laatste dagen te laten spenderen. Zo zijn we nog wat op adem te kunnen komen. Daar gaan we zeker ooit nog eens terug naartoe! De travel key app vonden we ook heel handig! Dus dikke pluim voor jullie! Liene & Daniël, Zuid-Afrika. Juni 2023

Liene & Daniël

star
star
star
star
star

We wensen Koen te bedanken voor de perfecte uitwerking van onze reis. We kregen uitgebreide informatie en steeds snel antwoord op alle vragen. Namibië was prachtig. Alle accomodaties voldeden aan onze verwachting. Het personeel was overal vriendelijk en het eten was zeer lekker. Enige tegenvaller was de Khowarib Lodge. Als Khowarib niet zou zijn tegengevallen, zouden we een dikke 5 geven” Sevrien en Cédric. Mei 2023

Sevrien & Cédric

star
star
star
star
star

De uitwerking van de reis was helemaal ok. De route was op voorhand prima uitgestippeld. We hebben diverse regio's kunnen ontdekken en vonden het ideaal om op deze manier kennis te maken met Namibië. Ook de offline app was een zeer handige tool alsook de ingestelde gps . De accommodatie was prima, behalve de chalets in Otijawa Lodge. Deze waren minder geschikt voor een koppel en wat verouderd. Contact met het lokale agentschap was in orde. Carlo, onze contactpersoon ter plaatste heeft toch wel heel wat nuttige tips aangehaald en was heel gastvrij. Mik en Véronique, Namibië. April 2023

Mik en Véronique

star
star
star
star
star

Onze vakantie is super goed verlopen! Alles was heel goed geregeld. Hoogtepunten van onze vakantie waren vooral Knysna, sabi sands en drakensberg. Kaapstad was ook heel leuk, Robertson en Oudshoorn iets minder. Sowieso willen we nog eens terug naar Zuid Afrika gaan. In ieder geval als we de volgende vakantie naar Afrika doen, nemen we contact op. Wij hebben genoten en hebben super herinneringen gemaakt! Bedankt! Zuid Afrika April 23

Lode & Vanessa

star
star
star
star
star

Onze reis naar Namibië is begonnen met een kennismakingsgesprek met Koen die ons reeds deed dromen over onze reis. Daarna hebben we een gepersonaliseerde offerte gekregen die beantwoorde aan onze wensen. Het was 100% tailormade en we hebben zelfs een paar weken voor ons vertrek nog een paar aanpassingen gedaan omdat Koen (die zelf alle lodges bezoekt) nog verbeteringen kon aanbrengen door lodges die opnieuw beschikbaar waren. Alle lodges waren prachtig, zeer goed gelegen met altijd zeer vriendelijk personeel. Zowel het ontbijt als het diner was meestal inbegrepen en we waren zeer verrast hoe lekker dat wel was. De diversiteit van de landschappen, wildlife en natuur maken van Namibië echt een droom bestemming Wij gaan zeker terug. Koen had alles tot in de puntjes geregeld : We werden opgewacht in de luchthaven, gebracht tot aan het verhuurbedrijf waar we onze wagen in ontvangst mochten nemen : iedereen nam de tijd om ons alles uit te leggen,, we kregen tips van hoe te rijden en waar op te letten. We hebben eveneens een nummer gekregen van een dame die ter plaatse was in case off maar hebben we nooit nodig gehad want de routebeschrijving die we bij ontvangst kregen was zo duidelijk en intiutief. Ook waren we zeer onder de indruk over de behulpzaamheid en hoe vriendelijk iedereen wel was in Namibie. Tijdens de reis hebben we meermaals tegen elkaar gezegd dat het landschap in Namibië elke 100 km veranderde en dat je precies in een ander land terecht kwam. Bergen, zee, woestijn, hoge duinen, steppe, ... de ene plaats nog mooier als de andere. En telkens andere dieren gespot, echt prachtig. We raden iedereen die naar Namibië wenst te reizen contact op te nemen met Koen want hij kan als geen ander je droom reis aanpassen aan je eigen wensen en behoeften !

Joris, Lies en zonen

star
star
star
star
star

De wensen aangegeven in de (telefonische) intake zijn geweldig goed vertaald in prachtige locaties. Koen en Sophie lijken 24/7 beschikbaar. Alles wordt snel opgevolgd en beantwoord. De accommodatie werd goed geselecteerd rekening houdend met onze wensen en situatie (kleinkind dat meereist)

Carola Lak

star
star
star
star
star

Alles was super georganiseerd, tot in de details. Mooiste reis ooit gemaak, met dank aan de persoonlijke opvolging van Koen en Sophie! Alles was perfect op voorhand geregeld zodanig dat we helemaal geen problemen hadden. Heb me op ieder moment ook super veilig gevoeld! Alle accommodatie was top! Speciale plaatsen, mooie uitzichten super lodges. Kortom: ook hier weer een super organisatie door personen die weten waar je moet zijn volgens je wensen! Ik heb Puur Reizen ontdekt op internet. Gewoon via Google. Bedoeling was mijn zoon van 18 jr. een mooi kado te geven. En amai, wat zijn Koen & Sophie er in geslaagd. Zijn woord tijdens hele reis was gewoon: magnifiek! Dank jullie voor dit alles! Het was echt MAGNIFIEK!! An Debekker, maart 2023 Namibië

An & Nick

star
star
star
star
star

Koen en Sophie hebben onze reis heel goed voorbereid en uitgewerkt. Alle verblijven waren tot in de puntjes verzorgd met uitzondering van Grootberg Lodge. Het laatste verblijf Timbila Lodge was echt een paradijs en een aanrader! Ook de tented camps in Ongava en Onguma vonden we prachtig. Heerlijke sfeer en bijzonder vriendelijk personeel. Onze reis naar Namibië was een prachtige ervaring. Een Once in a lifetime experience. Dikke pluim voor Puur Reizen! Caroline (april 2023) Onze reis naar Namibië was een topreis. Jullie maakten geweldige keuzes qua adresjes om te verblijven en hebben perfect aangevoeld waarnaar we op zoek waren (goede mix tussen soms exclusief dan weer iets gewoner). Alles was ook heel vlot geregeld. Het was een heel prettige en aangename ervaring om met jullie deze reis te boeken. Wim (april 2023)

Caroline, Wim & kinderen

star
star
star
star
star

We reisden in april 2023 met onze 2 jonge kinderen naar Namibië. Onze reis was goed voorbereid en zeer goed uitgewerkt. De mobiele app en de voorgeprogrammeerde GPS waren zeer handig. Het roadbook stond vol nuttige informatie. De geselecteerde accommodatie was over het algemeen zeer goed. Bij de kindjes viel vooral het Afrikaanse concept van Etosha Safari 2GO erg in de smaak. Ze waren er verzot op de buffetten en de safaritenten. De mensen waren er super vriendelijk en ’s avonds zorgde een muziekbandje voor een leuke sfeer. De campsite bij Mowani vonden we minder tof omdat we als kampeerders niet mochten deelnemen aan de activiteiten van de lodge. We hebben dan even met onze contactpersoon Carlo gebeld die ons de gamedrives bij Twyfelfontein Lodge aanraadde en dat was zeer goed. Overal was de accommodatie mooi gelegen en proper en verzorgd. Als we vragen hadden, konden we steeds terecht bij onze contactpersoon ter plaatse die snel en vlot reageerde. De route die Koen voor ons heeft uitgestippeld was zowel voor ons als voor de kindjes prima. We hebben van elk moment genoten en ook veel geleerd. We zullen Puur Reizen zeker aanraden bij familie en vrienden!

Ariadne, Cristobal en kinderen

star
star
star
star
star

Onze rondreis in Namibië was tot in de puntjes uitgewerkt. De reis is geweldig verlopen en we hebben werkelijk genoten. Wij hebben gelogeerd in lodges. De geboekte lodges waren heel verschillend, maar allemaal heel verzorgd, met unieke liggingen en supervriendelijk personeel. De favoriete lodge was Onguma Bush Camp. Iedereen is supervriendelijk en behulpzaam. Zelfs het omruilen van een lekke band werd in een handomdraai geregeld. We konden onze lokale tourconsultant ook steeds bereiken in geval van vragen. Namibië is een heel uitgestrekt land. We hebben heel wat kilometers afgelegd, waarvan de meeste op gravel wegen. Niet altijd evident maar zeker avontuurlijk. Zeker voor herhaling vatbaar!

Eric & Ilse

star
star
star
star
star

Onze reis naar Namibië/Botswana was een voltreffer. De uitwerking van het programma en de opvolging door Koen was prima. De accommodatie was over het algemeen zeer goed. We werden overal goed en vriendelijk ontvangen. Etosha Safari Lodge vonden we een beetje te groot en Riverdance Lodge was vrij verouderd. De contacten en de bijstand terplaatse waren vriendelijk en professioneel. Er was een issue met een simkaart. De persoon van de meet&greet heeft ons geholpen om dit op te lossen. De indeling van het programma en het aantal te rijden kilometers waren OK. De route is soms heftig (gravel/zand), maar dit draagt bij aan het avontuur. Prima GPS! Kort samengevat was dit een schitterende reis. 5 sterren waard!

Johan & Annemie

star
star
star
star
star

Het was voor ons een heel nieuwe reiservaring. Afrika was voor ons nog onbekend. Koen heeft alles tot in de puntjes geregeld. Alles was tip top in orde vanaf het moment dat we uit het vliegtuig stapten tot we terug in Zaventem waren…. Zeer mooie locaties en accommodaties, een prachtige ervaring! Het was een geweldige vakantie, perfecte organisatie. Een aanrader! We hadden gerust nog wat kunnen blijven. Alleen al voor de rust en de oorverdovende stilte....om nog maar te zwijgen van de uitzichten en de dieren.....Dank je wel Koen!

Leo & Marianne

star
star
star
star
star

Koen heeft van onze vakantie naar Namibië een droomvakantie gemaakt. We kregen na een goed gesprek snel een eerste offerte. Na het doornemen van alle activiteiten werd hier en daar nog wat gesleuteld aan de reis en kon de reis niet snel genoeg beginnen. Alles wat tiptop geregeld. We werden opgehaald aan de vlieghaven en naar onze Toyota Landcruiser gebracht. Een heldere uitleg wat te doen bij pech en wat administratieve formaliteiten later konden we vertrekken. Via GPS konden we makkelijk van lodge naar lodge. De verscheidenheid van lodges was fijn. Van basic naar luxueus maar steeds met prachtige uitzichten en heel vriendelijk personeel. Tijdens de reis kregen we geregeld een berichtje van Koen of alles naar wens verliep maar alles was uitstekend geregeld. We hebben veel gezien en echt unieke ervaringen gedeeld. Van ochtend en avondsafari’s naar kajakken tussen de zeehonden. Van wandelen over de hoogste duinen van de wereld naar een bezoek aan een vroegere diamantstad. Van woestijnolifanten naar jagende luipaarden over walvissen en dolfijnen. Het zat er allemaal in! Het was prachtig! Het werd een reis om nooit te vergeten! Bedankt Koen voor de excellente service!

Koen S.

star
star
star
star
star

Prachtige reis beleefd in ZA , perfect georganiseerd! Fly & drive, alles verzorgd en zoals in het roadbook. We zouden het zo overdoen, aanrader!

Nathalie Van E.

star
star
star
star
star

Onze rondreis in Zuid-Afrika was top! Een prachtig land met indrukwekkende natuur. Het programma door Koen uitgewerkt, was zeer gevarieerd en de verschillende accommodaties met zorg geselecteerd. We waren grote fan van de luxe safaritenten als uitvalsbasis voor de vele safari-activiteiten. Maar ook de persoonlijke sfeer in de guest houses aan de Indische oceaan zal ons bijblijven. Het imposante Drakensbergen was overweldigend en perfect om onze reis af te ronden. Het was een memorabele reis met dank aan Koen voor de persoonlijke opvolging en het vlotte verloop. Een echte aanrader!

Inge & familie

star
star
star
star
star

3de keer op reis, én 3de keer fantastisch! De reizen die we tot nu toe geboekt hebben (Zuid-Afrika, Botswana en Namibië), waren altijd tot in de puntjes voorbereid dankzij een persoonlijke aanpak van Koen en een zeer duidelijk roadbook die we op voorhand ontvangen hebben. Perfect georganiseerd van begin tot eind, waar ook ruimte is voor eigen spontane activiteiten. Koen is een persoon die écht luistert naar de wensen van de klant en met volle passie een reis voor jou in elkaar steekt, en dat op maat! Als je opzoek bent naar een onvergetelijk reiservaring en even écht genieten, één adres! Na z’n 3 ongelofelijke reizen bij hem, kriebelt het alweer om nog eentje te boeken. Top service!

Simon & Sara

star
star
star
star
star

Koen heeft voor ons 3 reizen georganiseerd: Costa Rica, Zuid-Afrika en Namibië. Telkens waren de accommodaties prima gelegen en prijs/kwaliteit dik OK! 3 keer onvergetelijke ervaringen opgedaan in prachtige landen. Herinneringen voor het leven! Duidelijke offertes en prima opvolging. Steeds snel antwoord bij vragen en leuke tips. Ook de opvang en de bijstand ter plaatse waren steeds top. Koen slaagt er in om in elke rondreis uniek te maken! Wij kijken al uit naar een volgende keer Afrika!

Tim & Brigitte

star
star
star
star
star

Koen organiseerde voor ons al twee reizen : Tanzania en Namibië. Tweemaal was het een geweldige ervaring. Handgepikte droomlodges op de beste locaties. Heerlijke faunaroutes met big 5, idyllische plekjes zonder toeristen, etc. Allemaal zonder zorgen want zorgvuldig gepland, binnen ons budget en onze wishlist…. Wij denken nu al aan onze volgende trip.

Benedict en Veronique Peeters Heymans

star
star
star
star
star

Koen organiseerde ook in 2022 onze reis naar Namibië en Botswana. In 2018 deed hij het al eens een keertje voor Namibië alleen. De reis was opnieuw top! De mooiste en meest exclusieve lodges in twee prachtige, uitgestrekte landen. In Namibië reden we met onze eigen 4x4; in Botswana vlogen we van lodge naar lodge met vliegtuigjes. Alles perfect georganiseerd, uitgebreid roadbook waarin alles dag-per-dag uitgebreid beschreven stond. Als je overweegt om naar Namibië en/of Botswana te reizen, mag je nu stoppen met zoeken. Koen kent het land op zijn duimpje en ontneemt je alle zorgen. Een absolute aanrader!

Joeri & Jochen

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x