PUUR REIZEN - Reisbureau Zuid-Afrika, Tanzania, Namibië, Botswana & Costa Rica

WAAROM REIZEN NAAR TANZANIA?

LUXUEUZE PRIVE SAFARI IN COMBINATIE MET PARADIJSELIJKE STRANDEN

Luxueuze privé-safari in comfortabel safarivoertuig Tanzania
Puur Reizen bezorgt je exclusieve Tanzania safari’s op privé basis. Je reist rond met je eigen safarivoertuig en eigen chauffeur. Zo beleef je jouw Tanzania rondreis in alle vrijheid en flexibiliteit. De auto’s zijn bovendien special ontworpen om je optimaal te laten genieten van de wildlife, met extra grote ramen, een pop-up roof om rechtopstaand te kijken, oplaadmogelijkheden, een koelkast, ...
Jouw gids is de chauffeur, die in vloeiend Engels en met een smile zijn ruime natuur- en dierenkennis deelt.

Waarom een rondreis Tanzania?
Reizen naar Tanzania, dat is reizen naar oogverblindende schoonheid. Je vindt er wildebeesten en gnoes die over de uitgestrekte savanne rennen, de besneeuwde top van de befaamde Kilimanjaro, nationale parken vol wildlife en de witte zandstranden van het kruideneiland Zanzibar. Lees hier waarom Tanzania jouw volgende trekpleister wordt.

Tanzania safari
Wil je de Big Five spotten op een magische safarireis? Ga voor een Tanzania safari! Van het Serengeti National Park, de Ngorongoro Krater, over het Tarangire National Park tot het Lake Manyara: het land biedt wereldberoemde wildparken waar je je kan vergapen aan leeuwen, luipaarden, neushoorns, olifanten en buffels in hun natuurlijke habitat.

Reizen naar Zanzibar
Geen betere manier om een safari te eindigen dan met een verblijf op één van de paradijselijke eilanden in Tanzania, zoals Zanzibar, Pemba of Mafia. Behalve genieten van zon en strand, kan je er  ook duiken, snorkelen of boottochten maken met een traditionele dhow.

Tanzania cultuur
Laat je onderdompelen in de Tanzaniaanse cultuur: proef van verukkelijke, exotische gerechten en maak kennis met de vriendelijke en vreedzame locals. Een highlight in het bijzonder is een kennismaking met het Masai-volk of de traditionele Iringa, en hun kleurrijke tradities.


keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x