PUUR REIZEN - Reisbureau Zuid-Afrika, Tanzania, Namibië, Botswana & Costa Rica

Waarom reizen naar Zuid-Afrika?

Zuid-Afrika, door de plaatselijke bevolking liefkozend de 'Regenboognatie' genoemd, is één van de cultureel en geografisch meest diverse plaatsen op aarde. Er worden 11 officiële talen gesproken en de inwoners worden beïnvloed door een fascinerende mix van culturen. Maar bovenal is de natuur er adembenemend. De ongetemde wildernis en wildlife zorgen voor een onvergetelijke reiservaring. Puur Reizen licht toe waarom reizen naar Zuid-Afrika op je bucketlist moet staan.

Zuid-Afrika safari  

In Zuid-Afrika geniet je van een enorm gevarieerd landschap, van indrukwekkende bergen en canyons, over enorme watervallen en meren, tot grillige woestijngebieden. Ook kan je divers wildlife observeren en de Big Five spotten op een Zuid-Afrika safari. Daarvoor is er keuze uit talloze nationale parken, zoals het wereldberoemde Kruger National Park, het Sabi Sands Game Reserve, het Hluhluwe Imfolozi National Park of het Addo Elephant Park om er maar enkele te noemen.

Wat te doen in Zuid-Afrika?

Als een divers en multicultureel land biedt Zuid-Afrika tal van activiteiten voor elke type reiziger. Graag een avontuurlijke Zuid-Afrika reis? Ga voor een trektocht door de bergen, een fietstocht in Soweto of een wandeling op uitgestrekte stranden. Voor liefhebbers van geschiedenis, zijn de slagvelden van Zululand in KwaZulu-Natal, het Apartheid Museum in Johannesburg en Robbeneiland, vlak voor de kust van Kaapstad absolute aanraders. Eerder zin in een culturele ervaring? Proef lekkere wijnen in de Kaapse Wijnlanden, geniet van een lokale braai (barbecue) en ontdek het bruisende nachtleven en de art scene van Kaapstad.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x