PUUR REIZEN - Reisbureau Zuid-Afrika, Tanzania, Namibië, Botswana & Costa Rica

WAAROM REIZEN NAAR BOTSWANA?

DE ULTIEME SAFARI

Op zoek naar hét Afrikaanse land om wildlife te spotten? Ontdek de ongerepte wildernis van Botswana, het best bewaarde geheim van Afrika. Hier geniet je van een authentieke natuurbeleving zonder massatoerisme. Puur Reizen legt uit waarom een Botswana reis absoluut de moeite waard is!

Botswana safari
Magistrale waterpartijen, eindeloze savannes, het moerasgebied van de Okavango Delta en de rode vlaktes van de Kalahari-woestijn: de natuur in Botswana is om vingers en duimen bij af te likken. Door zijn groene vegetatie en overvloed aan water tref je in de Okavango Delta tal van wilde dieren aan die in de vele natuurparken hun thuis hebben gemaakt, zoals het Moremi Game Reserve en het reusachtige Chobe National park. Vaste pitstops voor een onvergetelijke safarireis.
Overnachten doen we in safaritenten, unieke lodges of op het dak van onze 4x4.

Makgadikgadi
Een hoogtepunt bij uitstek zijn de Makgadikgadi Pans, waar je tijdens het overstromingsseizoen getuige bent van massale zebra-migraties, met in het kielzog flinke jagers zoals leeuwen en hyena’s. In de Makgadikgadi Game Reserve vind je verder flamingo’s, giraffen, kudu’s en ga zo maar door. Een dierlijk spektakel dat perfect thuishoort in de Leeuwenkoning.

Tsodilo Hills
Eerder interesse in menselijke pracht? Ga voor een bezoek aan Tsodilo Hills in de Kalahari woestijn. Op deze heilige plaats leefden 3000 jaar geleden de lokale San, oftewel de Bosjesmannen, en je vindt er meer dan 4000 oeroude, prehistorische rotstekeningen. Geschiedenis om stil van te worden.

 


 keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x