PUUR REIZEN - Reisbureau Zuid-Afrika, Tanzania, Namibië, Botswana & Costa Rica

Villa Ciel Bleu

De in 2022 volledig gerenoveerde villa is rustig gelegen tussen de Gorges du Verdon en de Golf van Saint Tropez op een domein van 33 are en een perfecte uitvalsbasis voor de leukste bezienswaardigheden van de omgeving.

De villa, geschikt voor 10 personen, beschikt over 4 ruime slaapkamers, 3 badkamers, een volledig ingerichte keuken en een ruime woonkamer voorzien van alle moderne comfort.

Uw vakantiegevoel begint meteen als u vanop het ruime terras uitkijkt over het grote zwembad en de bosrijke omgeving. Tijdens het aperitief kan u nadenken over de vele mogelijkheden die de volgende vakantiedagen bieden: een bezoek aan één van de vele Provençaalse markten/dorpjes, een wandeling doorheen de schitterende Gorges du Verdon, met een bootje/kano varen op het Lac de Sainte- Croix, kuieren langs de promenade in Nice, shoppen in het mondaine Saint-Tropez of Aix-en-Provence, cultuur opsnuiven in Nîmes, Arles of Marseille, relaxen op het strand bij Sainte-Maxime, wijn proeven bij Chateau de Berne of waarom niet gewoon genieten als God in Frankrijk van het zwembad en een gezellige dag en/of avond in Villa Ciel Bleu.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x