PUUR REIZEN - Reisbureau Zuid-Afrika, Tanzania, Namibië, Botswana & Costa Rica

Houseboat

Tijdens deze all-inclusive African River experience maak je een cruise langs de oevers van de machtige Chobe rivier. Doordat er slechts een beperkt aantal gasten aan boord zijn, waan je je bijna thuis op je eigen boot. De rivierboot (Chobe Princess of de grotere Zambezi Queen) maakt een tocht van 50 kms. waardoor gasten de mooiste plekken van de prachtige rivier kunnen bewonderen. Op elke boot worden de gasten welkom geheten door een host die samen met een chefkok en een getalenteerd team van riviergidsen een perfecte service garandeert. Elke dag worden interessante activiteiten waaronder riviersafari's, vissen, vogels spotten en culturele villagetours aangeboden. De dagplanning is flexibel en wordt volgens de wensen van de gasten ingevuld: neem deel aan een riviersafari om wilde dieren van dichtbij te spotten, test je geluk bij het vissen, ontdek meer dan 450 vogelsoorten tijdens een vogelsafari of ga aan land en bezoek een authentieke Afrikaans dorpje. Naast de kajuiten vinden we op elke safariboot een open lounge, een bar, een restaurant en een openlucht terras met ligstoelen en jacuzzi (koud water) met uniek uitzicht op het Afrikaanse landschap met zijn wilde dieren. Elke kajuit biedt een queen of king-sized bed, airco, grote schuiframen, privé badkamer met douche, elektronische kluis, handdoeken, toiletartikelen, een badjas en slippers.

Het ongeëvenaarde Chobe National Park dat in Botswana gelegen is, behoort tot de absolute topparken van Afrika wat betreft aantal en diversiteit van wilde dieren. Het park is vanuit de Caprivi in Namibië makkelijk te bereiken. De Chobe rivier -die samenvloeit met de Kwando rivier om verder de Linyanti moerassen te vormen- is de levensader van het gelijknamige nationale park.

Een Houseboatsafari op de Chobe rivier is prima te combineren met een reis door de Caprivi (Namibië), een bezoek aan de Victoria Falls (Zimbabwe) of een fly-in safari in de Okavango Delta (Botswana).


keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x