PUUR REIZEN - Reisbureau Zuid-Afrika, Tanzania, Namibië, Botswana & Costa Rica
  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}

Wie zijn wij?

WIE IS KOEN?
Tijdens de lange zomermaanden waar een eerste zit recht op gaf, begon ik de wereld rond te reizen. Eerst met rugzak, openbaar transport en zo budgetvriendelijk als mogelijk. Later met de huurwagen en steeds op zoek naar de leukste plekjes. Eén constante: de liefde voor natuur en de drijfveer om mijn medereizigers van zoveel moois te laten genieten. Het zal dan ook niet verwonderen dat Afrika en in het bijzonder Namibië en Botswana mijn favoriete bestemmingen zijn. Ook de biodiversiteit van Costa Rica heeft mijn hart gestolen.

Mijn passie groeide van een uit de hand gelopen hobby tot bijberoep en zo richtte ik met 2 vrienden een reisbureau op waarbij ik verantwoordelijk was voor Costa Rica en de Afrikaanse bestemmingen. Na 5 jaar ervaring en veel tevreden klanten besloot ik mijn eigen weg te gaan om nog meer beleving op maat en meerwaarde te kunnen bieden. In mei 2022 startte ik vol passie, met veel trots en liefde voor Afrika Puur Reizen. Als reisspecialist sta ik altijd klaar om voor iedereen met een reismicrobe een schitterende vakantie uit te werken.


WIE IS SOPHIE?
Dankzij mijn echtgenoot Koen ontwikkelde ik een grote passie voor het reizen en leerde ik het wondermooie Afrika en Costa Rica kennen.

Bij Puur Reizen ben ik verantwoordelijk voor de groepsreizen naar Namibië en adviseer ik klanten graag over de mogelijkheden die Afrika te bieden heeft.
Verder hou ik me bezig met de website en de content voor social media.
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x