PUUR REIZEN - Reisbureau Zuid-Afrika, Tanzania, Namibië, Botswana & Costa Rica

Autohuur

Bij Puur Reizen staan we voor autohuur zonder zorgen.

Bij Puur Reizen zijn alle verzekeringen (glasbraak, banden, afkoop vrijstelling) inbegrepen zodat u zich nergens zorgen over moet maken.

Dit heeft als bijkomend voordeel dat u geen tijd verliest met bijkomende administratie en ter plaatse niets meer moet betalen.

Bovendien dient u de wagen niet te gaan ophalen in Windhoek maar wordt de wagen geleverd bij uw eerste accommodatie of (indien te ver van Windhoek) in de buurt van de luchthaven.

Onze huurwagens zijn maximum 1,5 jaar oud en worden perfect onderhouden. Alle wagens zijn voorzien van bluetooth en USB-poort. Voor uw gemak ontvangt u van ons een telefoon met lokale SIM-kaart en een toestelletje voor draadloos WIFI.

Onze huurvloot:

-4x4 Double Cabin (maximum 4 personen)
-4x4 Double Cabin met kampeermateriaal (maximum 4 personen)
-4x4 SUV
-4x4 Safari Converted Vehicule (6 tot 8 personen)

Inbegrepen:

-24/7 Breakdown Assistance
-Onbeperkt aantal kilometers
-Reservewiel
-frigobox
-12 Volt USB Charger
-airport transfers

Optionele extra’s:

-Satteliet telefoon
-Babyseat
-WIFI
-One-Way pick-up (indien u uw wagen op een andere plaats dan het vertrekpunt achterlaat)

Vehicles

Vehicles with camping equipment

Self Drive of Guided Tour

Wanneer je een Self-drive safari maakt, huur je een 4x4 wagen en rij je zelf tussen je bestemmingen. Met GPS, een gedetailleerd roadbook en een wegenkaart, ga je op avontuur en ontdek je op eigen initiatief de mooiste plekjes.

Meestal rij je door prachtige landschappen over brede gravelroads. Wist je trouwens dat Namibië 37.000 kms. gravelroads en 5.450 kilometers geasfalteerde weg heeft?

Omdat Namibië een uitgestrekt land is met prachtige natuurgebieden, leent het zich uitstekend voor het maken van een self-drive.

Door zijn uitstekend wegennet, de vriendelijkheid van de bevolking en omdat het land heel weinig criminaliteit kent, staat Namibië garant voor een veilig avontuur.

In geval van vragen of problemen kan je steeds beroep dan op jouw persoonlijke tourconsultant in Namibië of op het autoverhuurbedrijf.

Kleine problemen (bv. een band vervangen) dien je zelf op te lossen.

Uiteraard is een self-drive safari goedkoper dan een private guided tour.

Distances & Driving Times

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x